tooth 1)

Alternatief

Deze composiet facings zijn een goedkoper alternatief voor porseleinen facings. En ze zijn ook minder definitief. Zo hoeven je tanden vaak niet geslepen te worden. 

tooth (1)

1 behandeling

Het grote voordeel van deze soort facings is dat je maar één behandeling nodig hebt om een stralende glimlach te hebben.

 

De populariteit van facing

Omdat iedereen mooie, rechte en witte tanden mooi vindt, zijn facings erg populair. Het is een oplossing voor tand problemen zonder pijn of andere problemen. Wanneer je tanden scheef staan is een beugel niet altijd een oplossing, omdat het soms ongemakken met zich meebrengt. Facings zijn dan een alternatieve oplossing, omdat deze over de scheve tanden heen worden geplaatst en ervoor zorgen dat de tanden goed op elkaar aansluiten. Hiermee kunnen ook spleten tussen je tanden mooi worden verholpen. 

Een prachtige smile?

Wil jij graag een mooi gebit door enkele tanden te corrigeren? Liefst zonder te dure, of drastische maatregelen? Dan zijn facings iets voor jou!

Soms is enkel het bleachen niet genoeg om de mooie tanden te krijgen waar je van droomt. En dat is ook niet erg, want bij Bleach Center België kan jij terecht om in enkele uren je gebit onder de handen te nemen. Voor je het weet sta je buiten met de perfecte smile.

Goed om te weten: onze tandarts heeft al meer dan 35 jaar ervaring!

Facing behandeling

Wat verstaan wij onder tanden Facing?

Wij pakken heel graag uit met onze lage tarieven voor composiet tanden. Want wij willen een stralende glimlach betaalbaar maken.

Iedereen heeft recht op een smile om trots op te zijn. Daarom houden we de facings kosten zo laag mogelijk. Zodat je tanden mooi maken geen fortuin meer kost!

Wens je composiet facings te laten plaatsen, dan zou je eerst op consultatie moeten komen zodat onze tandarts jouw gebit kan bekijken of het wel geschikt is voor composiet facings.
Een consultatie kan ENKEL via de telefoon geboekt worden.

 

20190813_133152_0000
IMG_1705
0
Happy Clients
0 %
Veilig
0 %
Pijnloos

BEFORE & AFTER

Facing prijzen

Eén Tand
Per tand
€129,99
Prijzen zijn inclusief btw
Vanaf 6 tanden of meer
Per tand
€119,99
Prijzen zijn inclusief btw
Consultatie
Duur consultatie: 20 min
€30,00
Wens je composiet facings te laten plaatsen, dan zou je eerst op consultatie moeten komen zodat onze tandarts jouw gebit kan bekijken of het wel geschikt is voor composiet facings. Een consultatie kan enkel via de telefoon geboekt worden. Bel naar +32 (0)479114324 of +32 (0)89219017
Herstel facing
Per tand
€35,00
Indien de facing binnen de 2 maanden kapot zou gaan dan is de herstelling gratis. Indien na 2 maanden dan zal er een kost van 35 € per tand aangerekend worden. Een afspraak voor een herstelling kan enkel via de telefoon geboekt worden. Bel naar +32 (0)479114324 of +32 (0)89219017